Informasjonspakke: Gjør menneskerettighetene til en realitet

Hvis du blir bedt om å si hva alle menneskerettighetene dine er, kan du så gjøre det? Hvis svaret er nei, vil du ikke være alene. De fleste mennesker kan nevne rettighetene om ytringsfrihet og religionsfrihet, men meget få kjenner alle menneskerettighetene sine.

Disse rettighetene ble fastsatt av De Forente Nasjoner i 1948 i Verdenserklæringen om menneskerettigheter. Hvis flere mennesker kjente og insisterte på rettighetene sine, så ville verden være et langt fredeligere og mer siviliseret sted.

Denne gratis pakken gir deg opplysninger du kan bruke til å informere dig selv og andre om Verdenserklæringen om menneskerettigheter, så vel som å gå i aksjon med å gjøre drømmen om menneskerettigheter til et faktum.

Inkludert i din gratis menneskerettighetspakker:

  • Dvd med en forsmak på dokumentarfilmen Historien om menneskerettigheter – en kraftfull film som definerer menneskerettigheter for alle.
  • Historien om menneskerettighetene og Hva er menneskerettigheter? heftene.
  • En guide med handlinger du kan gjøre for å skape bevisthet om og forståelse av menneskerettighetene, og på den måten begynne å gjøre en forskjell med det samme.

Vennligst fyll ut skjemaet til høyre for å motta din gratis pakke.

Trinn 1 / 3

Trinn 2 / 3

Personlige opplysninger:

  • Vennligst velg tiltaleformen ovenfra

Trinn 3 / 3

Din kontaktinformasjon:

For å behandle din anmodning må du samtykke i at dine kontaktdata blir gitt videre til den enheten, den allmennyttige organisasjonen og/eller den serviceenheten som utfører leveringen av den bestilte informasjonen eller de bestilte materialene. Du kan senere til enhver tid og uten omkostninger gjøre innsigelse mot fremtidig bruk av dine kontaktopplysninger ved å sende en e-post til unsubscribe@humanrights.com. For ytterligere opplysninger se vår fortrolighetserklæring og vilkår for bruk.

TAKK!

Bestillingen din er vel mottatt.

Leveringen vil ta to til fire uker.

Respekten for ditt personvern er svært viktig for oss. Vi vil bruke informasjonen du har gitt utelukkende til formålet å behandle og oppfylle bestillingen din.