NYHETERGJØR MENNESKERETTIGHETER TIL EN GLOBAL VIRKELIGHET

Å VÆRE EN GENTLEMAN ER UATSKILLELIG FRA MENNESKERETTIGHETER

Chris King leverer sitt unike Gentlemen’s Course og underviser ikke bare i verktøyene i etikette og sømmelighet, men også respekt gjennom United for Human Rights-materialene.

Chris King er på et oppdrag for å hjelpe Floridas ungdom – i fare for å bli ofre for menneskehandel – med å få kunnskapen til å beskytte sine rettigheter og rettighetene til andre.

Chris King er riktignok barnebarnet til blueslegenden B.B. King, en motestylist og en tidligere marinesoldat, men for å definere ham i ett ord, er Chris King fremfor alt, en gentleman. Da King hørte om statistikkene for menneskehandel i sin hjemby i Florida ville han som gentleman ikke ha noe av det.

«Med menneskehandel i Florida som nummer én for taus kriminalitet, blir vi vurdert på andreplass i landet, på tredjeplass som en region, og det er like dårlig. Det er en krenkelse av menneskerettighetene», sier King. «Som far til to vakre barn ville jeg virkelig ikke at barna mine skulle bli ofre for slike ting, så jeg begynte å forske og lære og ble introdusert til United for Human Rights (UHR) sommeren 2015», tilføyer han.

Han oppdaget UHR på en lunch for Charity Coalition (en veldedighetsorganisasjon) holdt i Scientology Kirkens Fort Harrison. Der møtte han den ansvarlige lederen for United for Human Rights Florida og så hvordan undervisning i menneskerettigheter passet naturlig sammen med hans eget program kalt Gentlemen’s Course.

King leverer kurset til ethvert ungt menneske, men spesielt til overlevende fra menneskehandel og underprivilegert ungdom i fare for å bli ofre. Kurset lærer etikette, sosiale ferdigheter og nå menneskerettigheter. Det inkluderer Kings «30 enkle regler for å være en gentleman», inklusive «Døm ingen, bare forbedre deg selv» og «Tilby en dame armen mens du går, og hun vil føle seg trygg».

Det omfatter også «Uvitenhet er ikke lykke, kunnskap er styrke», og det er styrken av undervisning i menneskerettigheter – så unge kan både beskytte seg selv og være der for å forsvare andre. King forklarer: «Jeg føler virkelig at hvis folk kan undervise i rasisme og ondskap, kan vi undervise i storhet og menneskelighet.

Ved å innarbeide menneskerettigheter i vårt pensum, håper vi å lære unge de riktige verktøyene til å ta bedre beslutninger etter hvert som de modnes og utvikler seg i dagens samfunn», sier King.

King holder regelmessige Gentlemen’s Course for unge i sin egen fasilitet i Kings Forest Recreation Center (et lokale donert av Tampa by), så vel som på skoler og biblioteker. Han holder også et Gentlemen’s Ball to ganger i året på Fort Harrison. Her samles glamorøse damer og elegante gentlemen for å støtte humanitære grupper som Florida Coalition Against Human Trafficking (Floridas forbund mot menneskehandel) og She Helps to Empower (Hun hjelper til å styrke), som sammen baner veien til verdighet og en sikker fremtid for Floridas ungdom.GÅR TIL HANDLING
Underviser i menneskerettigheter? Fortell oss hvordan

Send oss din historie om hvordan du bruker United for Human Rights-materialene til å undervise i menneskerettigheter.

Liker du å lese historier om menneskerettighetenes fremgang rundt om i verden? Har du noensinne lurt på om din egen historie kunne bli fortalt?

United for Human Rights er et globalt nettverk av lærere, professorer, advokater, aktivister, foreldre, ungdom og frivillige, alle forbundet av sitt felles formål om å gjøre menneskerettigheter til en realitet. Siden du leser dette er du allerede en del av teamet.

Hvis du på en vellykket måte har anvendt materialene og pensumet til United for Human Rights eller Youth for Human Rights og har lyst til å dele dine utfordringer og suksesser med andre, vil vi gjerne høre fra deg. Det er mulig at historien din kunne bli presentert i et fremtidig nyhetsbrev.

Send din historie og bilder. Se et eksempel på en bror-og-søster-duos historie på scientology.tv,

Vi venter på å få høre fra deg!BLI MED I BEVEGELSEN

Bli med i den internasjonale menneskerettighetsbevegelsen ved å bli medlem i United for Human Rights. UHR hjelper enkeltpersoner, lærere, pedagoger, organisasjoner og myndighetsorganer i alle deler av verden til å øke bevisstheten om Verdenserklæringen om Menneskerettighetene.

LAST NED »
LAST NED