NYHETERGJØR MENNESKERETTIGHETER TIL EN GLOBAL VIRKELIGHET

TURNEEN REISER 85 144 KILOMETER GJENNOM NI LAND FOR Å ØKE BEVISSTHETEN OM MENNESKERETTIGHETER

Grunnleggeren av Youth for Human Rights International er Mary Shuttleworth, vist her i Sør-Afrika, hvor hun holdt interaktive undervisningsseminarer på flere skoler, og deretter reiste med sitt team på en undervisningsturné til åtte flere land.

Den 16. Youth for Human Rights International Educational Tour besøkte ni land for å opplyse skolebarn, bygge partnerskap og fremme universell undervisning i menneskerettigheter.

Den 16. YHRI Educational Tour i 2019 var en ni lands reise på 85 144 km gjennom Sør-Afrika, Angola, Etiopia, Sveits, Taiwan, Japan, Mexico, USA og Nepal.

Den begynte i Sør-Afrika hvor Kong Thomas Edgar Brown av khoisan-nasjonen hilste teamet velkommen. Universitetsprofessorer, religiøse ledere, politiet, NGO-er og samfunnet møttes for to konferanser om menneskerettighetsundervisning. Deretter ble det levert workshoper på skoler i Alexandria og Soweto.

I Angola ble det holdt en konferanse og grunnskoler og ungdomsskoler deltok i interaktive workshoper. Kampsportstudenter fremførte sine ferdigheter og lærte deretter om Verdenserklæringen om Menneskerettighetene. En blodgiverkampanje for Luanda samfunnssykehus resulterte i ca. 50 liter livreddende blod.

I Etiopia møtte turneen med høytstående embetsmenn fra Den afrikanske union om rollen til menneskerettighetsundervisning i fredsbyggingsstrategier. Teamet møtte også med Peace Education Consortium og holdt offentlige foredrag på tre colleger og i National Archives and Library Agency Hall.

Alt i alt nådde den 16. YHRI Educational Tour tusenvis av mennesker direkte, mens mediene fremmet budskapet om menneskerettigheter til ennå flere millioner.

På FNs hovedkvarter i Genève i Sveits holdt turneen en feiring av Den internasjonale dagen for eliminering av rasediskriminering. Der ble det også holdt taler av religiøse ledere og organisasjoner som United Planet Foundation og Ustinov Prejudice Awareness Forum.

I Tokyo i Japan fokuserte et event på forebygging av mobbing og samlet talere fra det prestisjefylte International Peace Research Institute og Friends of the United Nations Asia-Pacific. En annen konferanse fokuserte på problemet med menneskehandel fra et globalt perspektiv.

Alt i alt nådde den 16. YHRI Educational Tour tusenvis av mennesker direkte, mens mediene fremmet budskapet om menneskerettigheter til ennå flere millioner.FAKTA

LA OSS SNAKKE OM MANGFOLDIGHET

Mangfold er en velsignelse. La oss se på statistikkene til noen av de mest mangfoldige byene i verden.

DEN NEST

STØRSTE

befolkningen av innvandrere i verden (etter New York) befinner seg i London, som er døpt verdens kulturelle hovedstad

800

SPRÅK

blir snakket i New York, som gjør den til verdens mest språklig mangfoldige by

80 %

AV INNBYGGERNE

i byen Dubai er født utenlands

4

SPRÅK

i Singapore er offisielle på grunn av mangfoldigheten av byens innbyggere

177

NASJONALITETER

kan bli funnet i Amsterdam, en av de mest mangfoldige byene i verdenHVORDAN DU KAN HJELPE

Bli med i den internasjonale menneskerettighetsbevegelsen ved å bli medlem i United for Human Rights. UHR hjelper individer, lærere, pedagoger, organisasjoner og myndighetsorganer i alle deler av verden til å øke bevisstheten om Verdenserklæringen om Menneskerettighetene.

LAST NED »
LAST NED