NYHETERGJØR MENNESKERETTIGHETER TIL EN GLOBAL VIRKELIGHET

YHR TORONTO FREMMER TOLERANSE I ONTARIO

YHR Torontos ansvarlige leder Nicole Crellin på Yorks regionale politis event for Den internasjonale dagen for eliminering av rasediskriminering.

YHR Toronto arbeider for å eliminere rasediskriminering – i et etnisk mangfoldig område.

Hvert år holder Yorks regionale politi i Ontario i Canada et event for Den internasjonale dagen for eliminering av rasediskriminering. Og hvert år er YHR Ontario rett der med deres bod for menneskerettigheter og støtter York-politiets arbeid for å eliminere alle former for hat-kriminalitet.

Dette året var begivenheten en multikulturell feiring med tallrike lokale grupper som presenterte sine aktiviteter og artister av alle slag.

I et land hvor 19,1 prosent av den samlede befolkningen identifiserer seg selv som medlem av en minoritetsgruppe, hvorav mer enn 65 prosent ble født utenfor Canada, er dette initiativet livsviktig. Bare i Ontario kommer folk fra 250 forskjellige etniske herkomster.

Youth for Human Rights-materialene, gjort tilgjengelige ved boden og til alle deltakerne, er et perfekt verktøy til å opplyse andre om sine menneskerettigheter.

Materialene inkluderer Hva er menneskerettigheter?-heftet, som forenkler FNs Verdenserklæring om Menneskerettigheter i ord som enhver kan forstå; dokumentarfilmen Menneskerettighetenes historie; og YHRIs undervisningspakke for lærere for å undervise i menneskerettigheter.

YHR Ontario er stolte av å støtte politiet i deres arbeid for å stoppe hatforbrytelser før de skjer ved å øke bevisstheten om verdien av Canadas kulturelle mangfold og behovet for hver person til å respektere rettighetene til den andre – uansett våre forskjeller.VI VIL GJERNE høre FRA DEG

Gratis nedlastbare materialer for hvem som helst til å undervise i menneskerettigheter er tilgjengelige på ForentForMenneskerettigheter.no og UngeForMenneskerettigheter.no.

LÆRER, ROUMIEH LANDSBY, LIBANON

«Elevene mine nøt og dro nytte av kurset, spesielt videoene som trakk oppmerksomheten deres, appellerte til dem og fikk dem til å tenke. Nå, som aktivitetskoordinator i mitt lokalsamfunn, vil jeg gjenta opplevelsen med våre ungdommer.»

SAMFUNNSKOORDINATOR, VILLAGE ACADEMY, NEW YORK, USA

«Vi tror at denne ressursen vil bli et fantastisk tillegg til vårt pensum. Det vil gjøre det mulig for oss å tilføye ytterligere medier for enheter inkludert videoer og bilder som vil øke engasjement.»

LÆRER, PORTUGAL

«Materialene jeg har mottatt har vært nyttige for meg i å utvikle flere prosjekter med elevene mine der hovedressursene som ble brukt var materialene dere gjorde tilgjengelige. Mange takk.»

PRESIDENT, UNGE FOR BÆREKRAFTIG INNVIRKNING, INDIA

«Jeg har gjort mitt beste for å undervise, motivere og påvirke min egen familie, mine venner og mitt universitetssamfunn vedrørende menneskerettigheter. Jeg gir ofte timer på videregående skoler og universiteter rundt om i India. Jeg har gått gjennom materialene på deres nettsted for å hjelpe meg å undervise andre, og jeg fant dem nyttige.»

LÆRER, MORA UAVHENGIGE SKOLER, NEW MEXICO, USA

«Jeg brukte mappene og DVD-en som bakgrunn for posisjonspapirer om spesifikke saker, og jeg likte hvordan de bringer deg en løsning. Jeg bad barna om å lese en menneskerettighet, deretter forske, og jeg anbefalte at de bruker nettstedet YouthForHumanRights.org og FNs nettsted. Jeg ønsker virkelig å takke dere for det dere gjør.»FAKTA

LA OSS SNAKKE OM MANGFOLDIGHET

Mangfold er en velsignelse. La oss se på statistikkene til noen av de mest mangfoldige byene i verden.

DEN NEST

STØRSTE

befolkningen av innvandrere i verden (etter New York) befinner seg i London, som er døpt verdens kulturelle hovedstad

800

SPRÅK

blir snakket i New York, som gjør den til verdens mest språklig mangfoldige by

80 %

AV INNBYGGERNE

i byen Dubai er født utenlands

4

SPRÅK

i Singapore er offisielle på grunn av mangfoldigheten av byens innbyggere

177

NASJONALITETER

kan bli funnet i Amsterdam, en av de mest mangfoldige byene i verdenHVORDAN DU KAN HJELPE

Bli med i den internasjonale menneskerettighetsbevegelsen ved å bli medlem i United for Human Rights. UHR hjelper individer, lærere, pedagoger, organisasjoner og myndighetsorganer i alle deler av verden til å øke bevisstheten om Verdenserklæringen om Menneskerettighetene.

LAST NED »
LAST NED