Undervisningsveiledning til menneskerettigheter

De fleste mennesker har kjennskap til ytringsfrihet og religionsfrihet, men det er veldig få som kjenner til alle de rettighetene i Verdenserklæringen om menneskerettigheter. Med Gjør menneskerettigheter til en realitet undervisningspakke og lekseplanene som er inkludert i pedagogveiledningen, kan du omgående begynne å undervise elevene dine i emnet menneskerettigheter. Og dermed kan de med letthet ikke bare skape en bedre erkjennelse av menneskerettigheter, men også skape en forbedring i sine liv. Hvis flere mennesker visste om og insisterte på sine rettigheter, ville verden være langt fredeligere og sivilisert.

Vennligst fyll ut skjemaet til høyre for å motta din gratis pakke. Dine opplysninger vil bli holdt fortrolige og deles ikke med tredjepart.

BESTILL DIN KOSTNADSFRIE
INFORMASJONSPAKKE:

Fyll ut skjemaet herunder for å motta din GRATIS pakke.

Trinn 1 / 4

Trinn 2 / 4

Personlige opplysninger:

  • Vennligst velg tiltaleformen ovenfra

Trinn 3 / 4

Din kontaktinformasjon:

Trinn 4 / 4

For å behandle din anmodning må du samtykke i at dine kontaktdata blir gitt videre til den enheten, den allmennyttige organisasjonen og/eller den serviceenheten som utfører leveringen av den bestilte informasjonen eller de bestilte materialene. Du kan senere til enhver tid og uten omkostninger gjøre innsigelse mot fremtidig bruk av dine kontaktopplysninger ved å sende en e-post til unsubscribe@humanrights.com. For ytterligere opplysninger se vår fortrolighetserklæring og vilkår for bruk.

TAKK!

Bestillingen din er vel mottatt.

Leveringen vil ta to til fire uker.

Respekten for ditt personvern er svært viktig for oss. Vi vil bruke informasjonen du har gitt utelukkende til formålet å behandle og oppfylle bestillingen din.